ДЖЕРЕЛО ПРОПОНУЄ РОЗПОЧАТИ ЗНЯТТЯ ОБМЕЖЕНЬ НА РИНКУ КАПІТАЛУ

ТОВ «Джерело» Лтд виступає за  розблокування здійснення інвестицій, спрямованих на відновлення економіки та зняття обмежень для інвесторів у цінні папери вільно розпоряджатися своїми активами.

Економіка повинна працювати, навіть у ці скрутні для країни часи, і фондовий ринок не має бути виключенням. Громадяни України, інституційні інвестори, які мають бажання інвестувати в економіку нашої держави, повинні мати на це право.

Ми вважаємо, що тривала дія обмежень чинить руйнівний вплив на економіку країни та критично зменшує потенціал для подальшого відновлення і розвитку ринків капіталу.

Тому ми звернулись з листом до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку з пропозиціями зняти обмеження та дозволити вільний обіг на вторинному ринку корпоративних та муніципальних облігацій. Це не тільки підтримає інвестиційний клімат серед вітчизняних інвесторів, але й надасть можливість іноземним інвесторам долучитися до відновлення нашої економіки, купуючи цінні папери українських підприємств.

Також ми пропонуємо зняти обмеження та дозволити вільний обіг на вторинному ринку всіх випусків ОВДП. Адже наразі інвестори позбавлені можливості отримати свої кошти та скерувати цей капітал туди де він сьогодні найбільш необхідний.  Зрештою це покращить інвестиційні настрої, а отже загальну економічну ситуацію.

З цими та іншими пропозиціями ТОВ «Джерело» Лтд щодо скасування обмежень операцій на ринку капіталу можна детальніше ознайомитись у листі компанії до НКЦПФР за посиланням

admin