ДЖЕРЕЛО продовжує брокерську діяльність та завершило дилерську діяльність

12 грудня 2022 року Загальними зборами учасників ТОВ «Джерело» Лтд було прийнято рішення припинити професійну діяльність на ринках капіталу – діяльність з торгівлі фінансовими інструментами, що передбачає дилерську діяльність.

Ми виконали в повному обсязі всі зобов‘язання перед клієнтами в рамках дилерських договорів.

На підставі відповідної заяви ТОВ «Джерело» Лтд про анулювання ліцензії Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку було прийнято рішення № 34 від 17.01.2023 року щодо анулювання вищезазначеної ліцензії.

Водночас наша компанія, так само як і 28 років поспіль, продовжує надавати брокерські послуги на ринку капіталу, всупереч найскладнішим обставинам. Ми працюємо задля перемоги та відновлення країни, пропонуємо більше, ніж просто здійснення угод купівлі-продажу цінних паперів, ми розробляємо індивідуальні ефективні рішення в роботі з цінними паперами, виходячи з потреб клієнтів в цей складний період.

Довідка:

ТОВ «Джерело» Лтд надає послуги з торгівлі цінними паперами з 1994 року.

Ліцензії:

1)         Ліцензія НКЦПФР серії  АЕ № 286841 від 08 квітня 2014 року, на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку – діяльність з торгівлі цінними паперами – брокерська діяльність,  переоформлена рішенням НКЦПФР від 23.06.2021 №420 на ліцензію з професійної діяльності на ринках капіталу з торгівлі фінансовими інструментами, що передбачає брокерську діяльність, субброкерську діяльність, термін дії – необмежений. 

https://dgerelo.kiev.ua/    +380 (44) 207-02-98

admin