ДЖЕРЕЛО ПРАЦЮЄ ЗАРАДИ ПЕРЕМОГИ УКРАЇНИ

В умовах воєнного стану перед нашою державою постали нові виклики. Долучитися до перемоги над агресором стало справою честі для кожної української компанії, для кожної свідомої людини. Наша компанія не є виключенням. Ми не тільки продовжуємо працювати задля відновлення економіки країни, але й активно допомагаємо всім охочим підтримати Збройні Сили України, та придбати військові облігації.

За інформацією, оприлюдненою на сайті Української біржі, ТОВ «Джерело» Лтд посіло 8 місце серед провідних операторів ринку облігацій у квітні 2022 року.

Як зазначає директор ТОВ «Джерело» Лтд Дмитро Бондаренко: «Воєнна агресія російської федерації торкнулася кожного громадянина України, та розділило наше життя на «до» та «після». Наразі багато людей та організацій шукають способи, як допомогти власній країні наблизити довгоочікувану перемогу. Одним з таких способів може стати купівля військових ОВДП. Адже залучені до бюджету  кошти наша держава має можливість оперативно  направляти саме на потреби Збройних Сил України. І це не тільки допомога нашим захисникам, але й також  можливість зберегти власні кошти та отримати дохід. На сьогоднішній день клієнти нашої компанії вже інвестували в перемогу України майже 5 млн. грн.»

За будь-якими питаннями звертайтеся за номером (044) 2070298 

Застереження для інвестора.

Інформація, представлена на сайті, не є офертою, пропозицією чи керівництвом до дії і не несе в собі прагнення спонукати Вас до тієї чи іншої угоди чи операції з цінними паперами та фінансовими інструментами

admin