ДЖЕРЕЛО СЕРЕД ПРОВІДНИХ ОПЕРАТОРІВ РИНКУ АКЦІЙ ТА СЕРТИФІКАТІВ ФОНДІВ

Січень місяць став гарним початком нового року для нашої компанії. За інформацією, оприлюдненою на сайті Української біржі, ТОВ «Джерело» Лтд посіло 8 місце серед провідних операторів ринку акцій та сертифікатів фондів у січні 2022 року.

Як зазначає директор ТОВ «Джерело» Лтд Дмитро Бондаренко: «Нажаль на ринок акцій українських емітентів припадає зовсім незначна доля ринку, у січні 2022 року – це лише 0,26% від загального обсягу торгів на Українській біржі. В загальній структурі торгів продовжують набирати обертів іноземні цінні папери, в січні це вже 18,33% від загального обсягу торгів, тоді як у грудні було 13,67%. Така ситуація  є цілком логічною в нинішніх умовах. Інвестори намагаються захистити свої активи від знецінення. І наша інвестиційна фірма має можливість запропонувати клієнтам сформувати індивідуальний інвестиційний портфель як з цінними паперами українських, так і іноземних емітентів, що забезпечить широку диверсифікацію, як регіональну так і валютну.» 

За будь-якими питаннями звертайтеся за номером (044) 2070298 

Застереження для інвестора.

Інформація, представлена ​​на сайті, не є офертою, пропозицією чи керівництвом до дії і не несе в собі прагнення спонукати Вас до тієї чи іншої угоди чи операції з цінними паперами та фінансовими інструментами

admin