Новини від Tesla

Як і було обіцяно, після закриття ринків 26 січня 2022 року на веб-сайті Tesla зі зв’язків з інвесторами опубліковане повідомлення, яке містить посилання на фінансові результати четвертого кварталу і оновлені результати за  2021 рік.

Компанія зазначила, що 2021 рік став проривним для Tesla, і більше не повинно бути сумнівів про життєздатність і прибутковість електромобілів.

Загальний дохід Tesla зріс на 65% у четвертому кварталі у порівнянні з аналогічним періодом минулого року та склав $17,7 млрд. На дохід вплинули як зростання поставок транспортних засобів, так і  зростання в інших напрямках бізнесу. Операційні доходи покращилися до $2,6 млрд у IV кварталі порівняно з аналогічним періодом минулого року.

За 2021 рік чистий прибуток склав $5,519 млрд (за GAAP). При цьому виручка виросла майже вдвічі з $31,536 млрд до $53,823 млрд.

Більше інформації про результати діяльності Tesla можна отримати на сайті емітента за посиланням.

Нагадуємо, що акції Tesla допущені до обігу в Україні та торгів на Українській біржі.

З повним переліком цінних паперів іноземних емітентів, допущених до обігу на території України можна ознайомитись на офіційному сайті НКЦПФР за посиланням.

За будь-якими питаннями звертайтеся за номером (044) 2070298

Застереження для інвестора.

Інформація, представлена на сайті, не є офертою, пропозицією чи керівництвом до дії і не несе в собі прагнення спонукати Вас до тієї чи іншої угоди чи операції з цінними паперами та фінансовими інструментами

admin