Intel звітує

Іноземні емітенти продовжують публікацію звітів за підсумками 2021 року. 26 січня 2022 року опублікований прес-реліз корпорації Intel, в якому представлені фінансові результати за четвертий квартал і за весь 2021 рік, який виявився успішним для компанії.

Дохід за четвертий квартал 2021 року перевищив прогнози та збільшився на 3 відсотки в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Дохід за весь рік склав рекордні 79 мільярдів доларів, що на 1 відсоток більше, ніж у минулому році.

У першому кварталі 2022 року прогнозується прибуток приблизно в 18,3 мільярда доларів США. Очікується, що прибуток на акцію за перший квартал становитиме 0,70 дол. США.

Більш детально з інформацією можна ознайомитись на сайті емітента за посиланням.

Нагадуємо, що акції корпорації Intel Corporation допущені до обігу в Україні та торгів на Українській біржі.

З повним переліком цінних паперів іноземних емітентів, допущених до обігу на території України можна ознайомитись на офіційному сайті НКЦПФР за посиланням.

За будь-якими питаннями звертайтеся за номером (044) 2070298

Застереження для інвестора.

Інформація, представлена на сайті, не є офертою, пропозицією чи керівництвом до дії і не несе в собі прагнення спонукати Вас до тієї чи іншої угоди чи операції з цінними паперами та фінансовими інструментами

admin