Як там Tesla? А Tesla зростає

2 січня 2022 року виробник електромобілів Tesla опублікував прес-реліз  про виробництво та поставки автомобілів у 4 кварталі 2021 року.

І хоча, як зазначено на сайті емітента, постачання автомобілів Tesla є лише одним із показників фінансових показників компанії, і на них не слід покладатися як на показник квартальних фінансових результатів, ринок одразу відреагував на цю інформацію зростанням вартості акцій. Вже в перший торговий день року, 3 січня, акції компанії додали у вартості 13,5% (NASDAQ: TSLA). На початку року виріс також індекс S&P 500, в тому числі  завдяки акціям Tesla.

Директор ТОВ «Джерело» Лтд Дмитро Бондаренко зазначив: «Стрімке зростання вартості акцій Tesla ми спостерігаємо з кінця жовтня 2021 року після оголошення фінансових результатів за 3 квартал. Акції Tesla Inc. були допущені до торгів на Українській біржі ще 04.03.2021 року. Тому наші українські інвестори, які скористались нашими порадами та придбали акції до початку стрімкого росту, вже встигли заробити на зростанні їх вартості.» 

За будь-якими питаннями звертайтеся за номером (044) 2070298

Застереження для інвестора.

Інформація, представлена на сайті, не є офертою, пропозицією чи керівництвом до дії і не несе в собі прагнення спонукати Вас до тієї чи іншої угоди чи операції з цінними паперами та фінансовими інструментами

admin