ДЖЕРЕЛО СЕРЕД ПРОВІДНИХ ОПЕРАТОРІВ РИНКУ ІНОЗЕМНИХ ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА РИНКУ ОБЛІГАЦІЙ

Грудень місяць став вдалим завершенням 2021 року для нашої компанії. За інформацією, оприлюдненою на сайті Української біржі, ТОВ «Джерело» Лтд посіло 4 місце серед провідних операторів ринку іноземних цінних паперів у грудні 2021 року та 9 місце серед провідних операторів ринку облігацій у грудні 2021 року.

Як зазначає директор ТОВ «Джерело» Лтд Дмитро Бондаренко: «Завершення 2021 року відзначилось загальним збільшенням обсягу торгів фінансовими інструментами на Українській біржі. У порівнянні з листопадом загальний обсяг угод збільшився майже в 1,4 рази. Ми спостерігаємо, як  зростає попит зокрема на іноземні цінні папери. За даними Української біржі у структурі торгів за грудень 2021 року на іноземні цінні папери припадає вже  13,67% сумарного обороту. В грошовому виразі обсяг угод з іноземними цінними паперами лише за місяць збільшився в 2,32 рази. В умовах зростаючого ринку та високої конкуренції, завдяки довірі наших клієнтів, компанії вдалося досягти досить високих результатів в цьому році. Навіть на ринку облігацій, який здебільшого поділений між банками та інвестиційними фірмами з великим інвестиційним ресурсом, нам вдалося посісти 9-е місце серед провідних операторів ринку облігацій у грудні 2021 року, і ми вважаємо це  гарним результатом. Дякуємо, що обираєте саме нас.»

За будь-якими питаннями звертайтеся за номером (044) 2070298

Застереження для інвестора.

Інформація, представлена ​​на сайті, не є офертою, пропозицією чи керівництвом до дії і не несе в собі прагнення спонукати Вас до тієї чи іншої угоди чи операції з цінними паперами та фінансовими інструментами

admin