КОМІСІЯ ДОПУСТИЛА ДО ОБІГУ ЦІННІ ПАПЕРИ УКРАЇНСЬКИХ ІНОЗЕМНИХ КОМПАНІЙ

7 грудня НКЦПФР прийняла рішення про допуск до обігу на території України цінних паперів ще двох іноземних емітентів. Наразі це акції ASTARTA HOLDING N.V. та облігації NGD HOLDINGS B.V.

За інформацією, розміщеній на сайті емітента,  ASTARTA HOLDING N.V. (Астарта-Київ) – агропромисловий холдинг, один з лідерів цукрової галузі України.  Спеціалізується  на виробництві та продажу цукру з цукрових буряків, продуктів з цукру, зерна, олійних культур та пов’язаних з ними послуг. Акції компанії ASTARTA HOLDING N.V.  торгуються на Варшавській фондовій біржі.

Другий емітент – NGD HOLDINGS B.V., ДТЕК Нафтогаз – найбільша в Україні приватна газовидобувна компанія. До складу ДТЕК Нафтогаз входять підприємства «Нафтогазвидобування» та «Нафтогазрозробка», які займаються розвідкою та видобуванням вуглеводнів. З інформацією про випуск облігацій можна ознайомитись на сайті емітента.

Як зазначив директор ТОВ «Джерело» Лтд Дмитро Бондаренко, наші великі холдинги, які змогли вийти на міжнародний ринок, також варто розглядати як об’єкт для інвестування, адже їх цінні папери випущені в іноземній валюті, що зменшує інфляційні ризики. Звісно це повинно бути дуже зважене рішення, адже необхідно враховувати дуже багато факторів, які можуть вплинути на діяльність таких емітентів.  Втім, завжди є можливість звернутись до інвестиційного консультанта, якому ви довіряєте, та який допоможе вам зробити правильний вибір.

З повним переліком цінних паперів іноземних емітентів, допущених до обігу на території України можна ознайомитись на офіційному сайті НКЦПФР за посиланням 

За будь-якими питаннями звертайтеся за номером (044) 2070298

Застереження для інвестора.

Інформація, представлена ​​на сайті, не є офертою, пропозицією чи керівництвом до дії і не несе в собі прагнення спонукати Вас до тієї чи іншої угоди чи операції з цінними паперами та фінансовими інструментами

admin