КОМІСІЯ НАДАЛА ДОСТУП ДО «ЗОЛОТИХ» ЦІННИХ ПАПЕРІВ

На черговому засіданні НКЦПФР 2 грудня прийняті рішення  про допуск цінних паперів двох біржових фондів іноземних емітентів SPDR® Gold Trust та Goldman Sachs Physical Gold ETF.

Акції біржового фонду SPDR® Gold Trust на 100% забезпечені золотом. За інформацією, розміщеній на сайті емітента,  SPDR® Gold Shares є найбільшим у світі біржовим фондом із фізичним забезпеченням (ETF). Акції SPDR® Gold також торгуються на Сінгапурській фондовій біржі, Токійській фондовій біржі, Гонконзькій фондовій біржі та Мексиканській фондовій біржі (BMV).

Як зазначив директор ТОВ «Джерело» Лтд Дмитро Бондаренко, диверсифікація своїх портфелів – найбільш надійний спосіб захисту власних інвестицій. Золото – це унікальний актив.  І біржовий фонд SPDR® Gold Shares надає інвесторам можливість доступу до ринку золота.

З повним переліком цінних паперів іноземних емітентів, допущених до обігу на території України можна ознайомитись на офіційному сайті НКЦПФР за посиланням 

За будь-якими питаннями звертайтеся за номером (044) 2070298

Застереження для інвестора.

Інформація, представлена ​​на сайті, не є офертою, пропозицією чи керівництвом до дії і не несе в собі прагнення спонукати Вас до тієї чи іншої угоди чи операції з цінними паперами та фінансовими інструментами

admin