ЧЕРГОВЕ ПОПОВНЕННЯ НА РИНКУ КАПІТАЛІВ

4 листопада на сайті Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку опубліковані  нові рішення про допуск цінних паперів ще 12  іноземних емітентів.

Наразі серед нових допущених на наш ринок іноземних цінних паперів такі  гучні  назви як NIKE, MERCK & CO., PAYPAL HOLDINGS, NVIDIA CORPORATION, PEPSICO,  PFIZER, QUALCOMM INCORPORATED,  THE PROCTER & GAMBLE COMPANY, THE WALT DISNEY COMPANY, STARBUCKS CORPORATION, UNITED PARCEL SERVICE,  WALMART.

Як зазначив директор ТОВ «Джерело» Лтд Дмитро Бондаренко, другий тиждень поспіль  Комісія все ширше  «відкриває вікно» до міжнародних активів нашим українським інвесторам. Ми бачимо як заводять на наш ринок цінні папери компаній, які відомі всьому світові. Тобто попит на іноземні цінні папери збільшується дуже стрімко. Це неодмінно має пожвавити наш фондовий ринок. Певно дуже скоро ми побачимо менш відомі іноземні компанії, але з гарними фінансовими показниками, які демонструють позитивну динаміку. І це також дуже добре, адже чим більше вибір, тим краще. Головне в цьому питанні правильно обрати інвестиційного консультанта, якому ви довіряєте, та який допоможе вам на кожному етапі прийняття інвестиційного рішення.

З повним переліком цінних паперів іноземних емітентів, допущених до обігу на території України можна ознайомитись на офіційному сайті НКЦПФР за посиланням

За будь-якими питаннями звертайтеся за номером (044) 2070298

Застереження для інвестора.

Інформація, представлена ​​на сайті, не є офертою, пропозицією чи керівництвом до дії і не несе в собі прагнення спонукати Вас до тієї чи іншої угоди чи операції з цінними паперами та фінансовими інструментами

admin