ТОП 3 ЦІННИХ ПАПЕРІВ ЗА ЖОВТЕНЬ

ТОВ «Джерело» Лтд проаналізувало динаміку цін на іноземні цінні папери за жовтень. Найбільше зростання в жовтні показали Microsoft Corporation, Tesla Inc., INVESCO QQQ TRUST SM, SERIES 1.

Директор ТОВ «Джерело» Лтд Дмитро Бондаренко зазначає: «Ми провели порівняння цін на акції іноземних емітентів, котрі раніше придбавалися нашими клієнтами, на кінець жовтня. За жовтень найбільше зросли ціни в доларах США акцій Tesla Inc. – на 43,6%, Microsoft Corporation показав ріст на 17,6%, а цінні папери індексного фонду INVESCO QQQ TRUST SM, SERIES 1 – майже на 8%. Акціонери цих компаній отримали гарний дохід в валюті на кінець місяця. Такі результати є стимулом для продовження інвестування в цінні папери».

Разом з тим ми впевнені, що саме широка диверсифікація індивідуальних портфелів є запорукою постійного стабільного зростання доходів, адже такий підхід нівелює ризики інвестицій.

За будь-якими питаннями звертайтеся за номером (044) 2070298

Застереження для інвестора.

Інформація, представлена на сайті, не є офертою, пропозицією чи керівництвом до дії і не несе в собі прагнення спонукати Вас до тієї чи іншої угоди чи операції з цінними паперами та фінансовими інструментами

admin