ДЖЕРЕЛО ЗНОВ СЕРЕД ПРОВІДНИХ ОПЕРАТОРІВ РИНКУ ІНОЗЕМНИХ ЦІННИХ ПАПЕРІВ

За результатами торгів за жовтень 2021 року, оприлюдненими на сайті Української біржі, ТОВ «Джерело» Лтд впевнено утримує третє місце серед провідних операторів ринку іноземних цінних паперів. За даними Української біржі у структурі торгів за жовтень 2021 року на іноземні цінні папери припало 96 823 141 грн.

В жовтні 2021 року наша інвестиційна фірма також серед провідних операторів ринку акцій. На сьогодні це 6-те місце.

Як зазначає директор ТОВ «Джерело» Лтд Дмитро Бондаренко: «Наша компанія впевнена, що найближчим часом питома вага торгів іноземними цінними паперами буде невпинно зростати. Адже на наш український ринок вже допущені такі величезні корпорації як Microsoft, Apple, Alphabet, Amazon.com, CATERPILLAR, Bank of Ameriсa Сorporation, Chevron U.S.A.,  Citigroup, The Coca-Cola Company, DEERE&Company, CSX Corporation,  EXXON MOBIL Corporation, DOW, INTEL Corporation, The Goldman Sachs Group,  McDonald`s Corporation, Johnson&Johnson. І якщо порівняти сумарний оборот  у структурі торгів на Українській біржі за вересень та за  жовтень 2021 року, ми вже бачимо збільшення обороту іноземних цінних паперів майже в 9 разів.»

 

За будь-якими питаннями звертайтеся за номером (044) 2070298

 

Застереження для інвестора.

Інформація, представлена ​​на сайті, не є офертою, пропозицією чи керівництвом до дії і не несе в собі прагнення спонукати Вас до тієї чи іншої угоди чи операції з цінними паперами та фінансовими інструментами

admin