ДЖЕРЕЛО У ТРІЙЦІ ЛІДЕРІВ ТОРГІВЛІ ІНОЗЕМНИМИ ЦІННИМИ ПАПЕРАМИ!

Українська біржа підвела підсумки торгів за вересень 2021. Цей місяць видався вдалим для нашої інвестиційної фірми за кількома позиціями:

  • Джерело посіло третє місце серед провідних операторів ринку іноземних цінних паперів.
  • Джерело ввійшло в ТОП10 провідних операторів ринку акцій та сертифікатів фондів.

Коментує директор ТОВ «Джерело» Лтд Дмитро Бондаренко:

«Третє місце серед провідних операторів ринку іноземних цінних паперів – це результат наполегливої роботи нашої команди та довіри наших клієнтів! Цінні папери іноземних емітентів стають більш доступними на українському фондовому ринку. Наші клієнти все частіше обирають саме іноземні цінні папери через вищу дохідність та ширший вибір, в порівнянні з українськими цінними паперами. Водночас маю зазначити, що для наших клієнтів ми не лише купуємо цінні папери з високою дохідністю, а формуємо індивідуальний інвестиційний портфель з широкою диверсифікацією, як регіональною так і валютною.»

Довідка:

ТОВ «Джерело» Лтд (ЄДРПОУ 14343896) з 1994 року надає послуги з торгівлі цінними паперами українських та іноземних емітентів.

Ліцензії:

  • Ліцензія НКЦПФР серії АЕ № 286841 від 08 квітня 2014 року, на здійснення професійної діяльності на ринках капіталу з торгівлі фінансовими інструментами, що передбачає брокерську діяльність, термін дії – необмежений.
  • Ліцензія НКЦПФР серії АЕ № 286842 від 08 квітня 2014 року, на здійснення професійної діяльності на ринках капіталу з торгівлі фінансовими інструментами, що передбачає дилерську діяльність, термін дії – необмежений.

 

З будь-якими питаннями звертайтеся за номером (044) 2070298.

admin