Джерело в ТОПі за обсягами торгівлі

Маємо дві гарні новини. Українська біржа підбила підсумки торгів за квітень 2021, за якими:

  • Джерело, вкотре, увійшло в ТОП провідних операторів ринку облігацій.
  • Джерело зайняло 4-те місце серед провідних операторів ринку іноземних цінних паперів.

Коментує директор ТОВ «Джерело» Лтд Моторний Станіслав Олександрович:

«Увійти в першу п’ятірку провідних операторів ринку іноземних цінних паперів – це беззаперечний успіх! Успіх не лише нашої компанії, але й наших клієнтів, які замість інвестування у звичні для українського ринку інструменти, вирішили інвестувати кошти в цінні папери провідних іноземних емітентів, що забезпечують вищу надійність та, як це не дивно, вищу дохідність, ніж українські інструменти. Відзначу, що для наших клієнтів ми не просто купуємо цінні папери з найбільшою дохідністю, а формуємо індивідуальний інвестиційний портфель з широкою диверсифікацією – галузевою, регіональною, валютною. Такий підхід ми вважаємо найменш ризиковим та найбільш надійним, і це підтверджено багаторічною довірою наших клієнтів.

На мою думку, доступ до іноземних фондових ринків та іноземних інструментів – це саме та можливість, якою фондовий ринок України просто зобов’язаний скористатися.

Дякую Комісії з цінних паперів та фондового ринку за те, що забезпечила можливість інвестувати в цінні папери іноземних емітентів, нашим клієнтам, за те, що виходять «за рамки», та співробітникам за те, що готові вчитись та розвиватись. Гарно попрацювали!»

Довідка:

ТОВ «Джерело» Лтд (ЄДРПОУ 14343896) з 1994 року надає послуги з торгівлі цінними паперами українських та іноземних емітентів.

Ліцензії:

  • Ліцензія НКЦПФР серії АЕ № 286841 від 08 квітня 2014 року, на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку – діяльність з торгівлі цінними паперами – брокерська діяльність, термін дії – необмежений.
  • Ліцензія НКЦПФР серії АЕ № 286842 від 08 квітня 2014 року, на здійснення професійної діяльності на фондовому ринку – діяльність з торгівлі цінними паперами – дилерська діяльність, термін дії – необмежений.

 

З будь-якими питаннями звертайтеся за номером (044) 2070298.

admin