Торговець цінними паперами «Джерело» ЛТД отримав генеральну валютну ліцензію НБУ

У січні 2015 року Торговець цінними паперами «Джерело» ЛТД отримав генеральну ліцензію Національного банку України на здійснення валютних операцій.

Генеральна ліцензія НБУ на здійснення валютних операцій дає право ТЦП «Джерело» надавати послуги за операціями з цінними паперами іноземних інвесторів, у яких відсутні рахунки в українських банках, залучати і розміщувати іноземну валюту на валютному ринку України, набувати валютні євробонди в інших країнах. ТЦП «Джерело» розширює спектр послуг для своїх клієнтів.

Довідка

Торговець цінними паперами «Джерело» Лтд – одна з перших в Україні компаній, заснована в 1992 році, яка успішно веде діяльність на фондовому ринку України вже понад двадцять років. На сьогоднішній день Торговець цінними паперами «Джерело» входить в Міжнародну Інвестиційну Групу «ВСЕ», яка включає в себе Компанію з управління активами «Всесвіт» і Всеукраїнського Адміністратора Пенсійних Фондів.

Протягом декількох років торговець цінними паперами входить в список «ТОП-100» українських торговців фондового ринку. З травня 2009 року і по сьогоднішній день «Джерело» Лтд є членом Асоціації «Українські фондові торговці», а з грудня 2009 року членом «Професійної асоціації реєстратор і депозитаріїв».

admin